Website Review

Je website optimaliseren voor gebruikers, Google en conversie maar je weet niet hoe?
Met een Website Review krijg je direct inzicht in alle mogelijkheden en kansen.

Benieuwd wat wij voor je kunnen doen op het gebied van SEO, Gebruikersgemak en Conversieverhoging?

Beter Gevonden

Het doel is om jouw doelgroep beter te bereiken in Google. Om het maximale rendement uit je website te halen is het belangrijk om te weten wie jouw doelgroep exact is en waar ze op zoeken. Door een uitgebreide doelgroepanalyse en zoekwoordenonderzoek, brengen we in kaart welke koers we moeten varen betreft het optimaliseren voor Google.

Meer Conversie

Bezoekers krijgen is één. Ze moeten uiteindelijk nog een conversie maken: het plegen van een telefoontje, het invullen van het contact- of offerteformulier, iets bestellen in de webshop of zichzelf inschrijven op de nieuwsbrief. Samen brengen we de belangrijkste conversies in kaart en geven advies over het verbeteren van de processen en funnels die een bezoeker moet doorlopen.

Hoe werkt een Website Review?

Nadat je een website review hebt besteld, nemen we persoonlijk contact met je op. Samen brengen we in kaart wat je wilt bereiken en waar je behoefte ligt. Vervolgens analyseren wij de huidige website en brengen de plus- en pijnpunten in kaart. Onze adviezen en uitkomsten documenteren we in een heldere rapportage waar je direct mee aan de slag kan.

Wat kost het?

Voor slechts € 375,- heb je een professionele website review die je direct alle inzichten tot verbetering geeft.

Korting!
Deze gehele maand krijg je €75,- korting (gebruik kortingscode: 2015)

Techniek & Structuur

We kijken naar de gehele opzet van je website. Is de techniek volgens de richtlijnen van Google? En is er sprake van een duidelijke structuur met bijvoorbeeld interne linking?

Content Optimalisatie

Is de content op jouw website dusdanig goed geschreven dat zowel zoekmachines als bezoekers er raad mee weten? Houd je rekening met de juiste technische optimalisaties zoals H-tags?

Keyword Onderzoek

Waar zoekt jouw doelgroep daadwerkelijk op binnen Google en waar liggen de meeste kansen? Zowel short-tail (brede keywords) als long-tail (specifieke keywords) zetten we een strategie uiteen met specifieke acties.

Doelgroep & Processen

We verdiepen je in jouw doelgroep en de processen die zij doorlopen op je website. Zijn de funnels richting de uiteindelijke conversie eenvoudig te doorlopen?

Concurrentieanalyse

Hoe kunnen we jouw concurrenten verslaan? Van 3 concurrentie websites maken we site-analyses met hierin de goede en slechte punten.

Rapportage met Quick Wins

Je krijgt een uitgebreide overzichtelijke rapportage met Quick Wins die je direct kunt gaan toepassen zodat jouw website op korte termijn meer resultaat gaat behalen op het gebied van SEO, Gebruikersgemak en Conversie!

Enkele Resultaten

Hogere Rankings, Meer Bezoekers, Meer Conversie & Meer Omzet...

BrainWash

Nummer 1 voor keyword 'Kapper'
63% meer bezoekers
19% meer conversie

T-Company

Hogere Rankings
26,18% meer organische bezoekers
7.548 t.o.v. 5.982

WK Installatie

Conversie Verhoging
14.957 t.o.v. 5.434
Vergelijking 2014 - 2013

Website Review Aanvragen

Laat ons je helpen met het verbeteren van je website!

Naam*

Bedrijfsnaam (optioneel)

E-mail*

Website URL

Telefoonnummer

Bestelling

Product

Kortingscode

Review doel

Vragen of opmerkingen?

Zij gingen je voor...